Departments Image
   
    Semestervikarier

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Wood Mönsterås behöver stärka upp under sommarperioden 2018 och söker nu dig som vill ha ett spännande jobb på ett av Sveriges större sågverk.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50 000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras medarbetare ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung och vi arbetar aktivt för att skapa en jämställd arbetsplats.


Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare på Södra Wood Mönsterås kommer du att arbeta inom produktionen eller underhåll/mek. Dina arbetsuppgifter kan innebära styrning och övervakning av den maskinella processen, skötsel av maskiner ute i anläggningen eller mekaniskt underhåll. Några av tjänsterna kan även innebära truckkörning. Rotation mellan olika arbetsuppgifter på avdelningen kan förekomma.

Din erfarenhet

Vi söker dig som

-          Har fyllt 18 år

-          Har eller går en teknisk gymnasieutbildning

Det är meriterande om du

-          Har truckkort

Du har ett intresse och en förståelse för hur det är att jobba i produktionsstyrda flöden. Som person är du initiativtagande, målinriktad och nyfiken på att ta dig an nya utmaningar och arbetsuppgifter.  Du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är lyhörd för din omgivning och tycker om att samarbeta med andra. Säkerheten är A och O på våra sågverk så därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.

Din arbetsgivare Södra

Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång.  Vi försöker därför på många sätt skapa goda och stimulerande arbetsförhållanden och en central del i detta är att jobba för en frisk och säker arbetsplats.

Placering

Tjänsterna avser i första hand semestervikariat under sommarmånaderna på heltid med placering i Mönsterås. På enheten jobbar man skift. Möjlighet till extrajobb under våren och även förlängning under hösten finns.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Kontakta Monica G Hugosson, Personaladministratör, tfn 0499-457 29 eller Pontus Johansson, GS-facket, 0499-457 56.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast 2018-02-25. Urval och intervjuer sker löpande.

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom