Departments Image
   
    Sommarjobb lokalvård, förråd, anläggningsservice och reception

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Vill du ha ett spännande sommarjobb inom en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro?

Inför sommaren söker vi arbetsglada semestervikarier och feriearbetare till Södra Cell Mönsterås, avdelningarna Förråd & Service, Bygg & Transport samt Arbetsmiljö & Säkerhet.

Tjänst 1. Förråd & Service - lokalvård

Som sommarjobbare inom lokalvård är du med och håller företagets lokaler rena och snygga.

Tjänst 2. Förråd & Service – Förråd

Som sommarjobbare på förrådet är du med och hanterar inkommande och utgående gods, varuutlämning samt inventerar.

Tjänst 3. Bygg & Transport – anläggningsservice

Som sommarjobbare inom anläggningsservice arbetar du bland annat med lättare byggarbeten, målning, allmän fastighetsskötsel och trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av gräsklippare och trimmer och om du har lastbilskort/ truckkort.  

Tjänsterna är sommarjobb på heltid, dagtid.

Tjänst 4. Reception

Som sommarjobbare på avdelning Arbetsmiljö & Säkerhet får du arbeta i vår reception. Arbetet är varierande och innebär många kontakter med vår egen personal samt utifrån kommande entreprenörer och transporter. Tjänsten är sommarjobb på heltid, tvåskift.

Du som söker sommarjobb hos oss ska ha pågående eller avslutade gymnasiala eller eftergymnasiala studier inom områden som är aktuella för vår verksamhet.  

Som person är du strukturerad, noggrann, prestigelös och serviceinriktad. Du har en positiv inställning och trivs med att ta egna initiativ och tycker om att samarbeta. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Säkerheten är A och O på vår arbetsplats varför det är viktigt att du som person är säkerhetsmedveten.

Du behöver vara minst 18 år gammal för att sommarjobba inom Södra. Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Södra som arbetsgivare: Medarbetare som trivs och visar ett stort engagemang är avgörande för vår framgång. Vi försöker därför på många sätt skapa goda och stimulerande arbetsförhållanden och en central del i detta är att jobba för en frisk och säker arbetsplats.

Låter det intressant? För mer information om tjänsterna kontakta Carl de Vries, HR-partner, telefon 0499-152 23. Facklig företrädare för Pappers är Lars Nilsson, telefon 0499-156 95.

Välkommen med din ansökan senast den 25 februari 2018 via nedanstående länk. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom