Departments Image
   
    Transportledare

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

En intressant tjänst för dig som vill ha en utmanande och varierad tjänst i ett utvecklande företag

I skogen växer framtiden, vi arbetar med hållbara råvaror och har en klimatpositiv verksamhet som har sin utgångspunkt i fotosyntesen. Vi söker nu Transportledare till Södra Skogs timmer respektive flisbilar med placering i Värö, alternativt Växjö. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med alla möjliga bakgrunder och ursprung.

Dina arbetsuppgifter
Som Transportledare hos Södra arbetar du med transportplanering, uppföljning samt kommunikation gällande kvoter och prioriteringar. Du planerar, styr och uppföljer verksamheten inom området. I arbetet ingår viss ekonomiadministration såsom fakturering, bokföring, budgetering och uppföljning av densamma. Arbetet innebär även medarbetaransvar med planering och schemaläggning för berörd personal. Arbetet innebär varierade arbetsuppgifter vilket kräver att du är flexibel, har ett strukturerat arbetssätt samt en god social förmåga.

Du rapporterar till Hamn- och åkerichefen.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
- Dokumenterad avklarad gymnasieutbildning
- Eftergymnasialutbildning alternativt jämförbar arbetslivserfarenhet
- Goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har
- Erfarenhet inom skogstransportsektorn
- Relevant IT-kunskap
- Erfarenhet av personalledning
- Viss skoglig erfarenhet alternativt ett skogligt intresse

Du som söker är en social och kommunikativ person. Du är lösningsorienterad och innehar en god förmåga att fatta beslut som säkerställer kvalitén inom verksamheten. Du inger förtroende i mötet med människor samt trivs med ett flexibelt arbete i högt tempo med varierande uppgifter.

Södra erbjuder
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som Transportledare en anpassad introduktion. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis sjukvårdsförsäkring, friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/  

Placering
Tjänsten är på heltid med placering i Värö alternativt i Växjö.

Vill du veta mer?
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Niclas Strömqvist på telefonnummer 070-24 30 209. Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  Välj avdelning:
- Södra
- Skog
- Mönsterås Hamn
  SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom