Departments Image
   
    Produktionsledare till ett modernt sågverk

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Vill du vara med och skapa en hållbar framtid och ha roligt under tiden? Kolla då hit! Södra Skogsägarna söker nu Sveriges trevligaste produktionsledare till Sågverket i Långasjö. Här är tjänsten för dig som vill jobba i en växande, modern industri tillsammans med ett riktigt gott gäng.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50 000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.
 

Dina arbetsuppgifter
Som produktionsledare kommer dina mest centrala arbetsuppgifter innebära ledning och fördelning av det vardagliga arbetet i sågverket för att optimera flödet i verksamheten samt att utveckla din anläggning och din personal. Du ansvarar för produktionen och har såväl säkerhetsansvar som personalansvar. Du kommer att driva förbättringsarbete i den produktionsverksamhet du ansvarar för med utgång i personalen, detta för att leverera enligt plan och nå verksamhetens uppsatta mål. Genom att driva och motivera dina medarbetare ska du i rollen som produktionsledare sträva mot att öka produktiviteten i ett välfungerande team.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
- Gymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet

Det är extra bra om du
-
harerfarenheter av ledande arbete
- har erfarenhet av produktionsarbete
- har ett intresse för teknik eller gillar IT-branschen i stort då vi är inne i en digitaliseringsfas.

Södra erbjuder
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som sågverksarbetare en omfattande introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/  

Placering
Tjänsterna är tillsvidare på heltid placering i Långasjö.

Vill du veta mer?
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Evelina Ilestedt på telefonnummer 073-049 32 27. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Malin Thörnblad 070- 191 50 92 eller Nicklas Nilsson 076- 105 14 65.

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 25e februari 2018.

 
   
     
   
 
  Välj avdelning:
- Södra
- Wood
  SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom