Departments Image
   
    Sommarjobbare Anläggningsservice

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 4 sommarjobbare till anläggningsservice.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att utföra diverse trädgårdssysslor så som gräsklippning och röjning samt målning och fabriksrengöring. Du som söker tjänster har B-körkort. Som person bör du vara noggrann, kunna ta egna initiativ samt ha förmåga att samarbeta med andra.

Arbetstiden är dagtid.

Tjänsten är sommarjobb under perioden juni-augusti varav 1 person arbetar maj-sept.

Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Ola Olsson, HR-partner Evita Svenle eller Ann-Sofi Petersson, Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom