Departments Image
   
    Semestervikariat Elektriker och Instrumenttekniker

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker nu 1 elektriker och 1 instrumenttekniker.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka. 

Elektriker

Som elektriker kommer du arbeta med löpande underhåll, felsökning, reparation och installation på våra elkraft- och elektronikanläggningar. Utöver detta ingår även arbete med olika sorters PLC och styrsystem i befattningen.

Vi vänder oss till dig som har en elteknisk utbildning på minst gymnasienivå med inriktning mot elkraft eller automation.

För att lyckas i tjänsten krävs att du som person är strukturerad och driven med ett professionellt förhållningssätt i yrket. Du har även en god förmåga att ta egna initiativ, lösa problem och samarbeta.

Instrumenttekniker

Som instrumenttekniker kommer du att arbeta med fabrikens reglertekniska utrustningar i såväl förebyggande som avhjälpande underhåll, felsökning samt analys. Arbetet är självständigt men medför nära samarbete och kontakt med processtekniker samt annan teknisk personal internt och externt.

Vi vill att du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå med el/tele inriktning, styr- och reglerutbildning eller motsvarande.

Tjänsten kräver att du som person är serviceinriktad, drivande och strukturerad. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt känner ett stort ansvar för arbetsuppgifterna.

Arbetena innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti. Tjänsterna kräver att du är 18 år fyllda.

Vill du veta mer?

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta cheferna Jens Nilsson och Per Karlson eller HR-partner Evita Svenle. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson för Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom