Departments Image
   
    Semestervikariat Produktion

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker nu ca 18 skiftgående semestervikarier till flisfabriken, torkmaskinen/emballeringen och dissolvinglaboratoriet.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka. 

Flisfabriken

I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och hantera flisfabrikens maskin- och styrutrustning samt hantera ved, flis, bark och sållavfall med maskiner. Det ingår även att utföra rengöring och rensning inom hela flisfabrikens område.

Vi vänder oss till dig som har skogsbruks- eller teknisk gymnasieutbildning och/eller yrkeserfarenhet från branschen. Har du erfarenhet från truck- eller hjullastarkörning samt erfarenhet av mekaniskt underhåll är detta meriterande.

Tidsperiod: april till och med augusti

Torkmaskin/Emballering

I arbetsuppgifterna ingår att övervaka och styra produktionen och göra kvalitetskontroll på vår pappers- och textilmassa. Det ingår även att kunna vara behjälplig med problemlösning i processen.  

Vi vänder oss till dig som har gymnasieutbildning mot processteknik, teknisk- eller kemiinriktning. Vi värdesätter arbetslivserfarenheter från liknande arbete. Erfarenhet från processindustri är meriterande.

Tidsperiod: juni till och med augusti, någon person börjar redan i maj

Dissolvinglaborant

I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta med kvalitetskontroll i form av analyser som förser processtekniker med driftdata, hämta provuttag och genomföra mätningar och analyser.

Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbete samt gymnasieutbildning med inriktning mot natur, kemi eller processteknik. Erfarenhet från arbete med både processkontroll samt övervakning i processindustri är meriterande.

Tidsperiod: juni till och med augusti

För att trivas i tjänsterna bör du som person vara utåtriktad, ansvarstagande, drivande samt ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet innebär kontinuerlig skiftgång.  

I din ansökan specificerar du vilken av tjänsterna du söker. Samtliga tjänster kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta skiftchef Glenn Ohlsson eller HR-partner Evita Svenle. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson för Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom