Departments Image
   
    Semestervikariat Laboratorietekniker

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 4 Laboratorietekniker till vårt laboratorium.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka. 

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att genomföra kvalitetskontroller, hämta prover och genomföra mätningar samt analyser. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av liknande arbete och gymnasieutbildning med inriktning mot kemi eller processteknik. Som person bör du vara noggrann, kunna ta egna initiativ samt förmåga att samarbeta med andra. Erfarenhet från arbete med processkontroll i processindustri är meriterande.

Arbetet innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Peter Mattsson, HR-partner Evita Svenle, Teddy Hedlund Unionen eller Ann Öhlin Sveriges Ingenjörer. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom