Departments Image
   
    Semestervikariat Teknik-/projektavdelning

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 2 semestervikarier till Teknik-/projektavdelningen.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att revidera och granska ritningar och processflödesschema i Auto-CAD samt att vara med i befintliga projekt som projektstöd. Vi söker dig som är högskolestuderande med inriktning mot teknik eller blivande ingenjör inom el/automation, maskin, energi eller liknande. Erfarenhet från arbete med Auto-CAD är meriterande. Som person bör du vara driven, du gillar att samarbeta och du är nyfiken på att lära dig mer om verksamheten på Södra Cell Mörrum.

Arbetet innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti.

Vill du veta mer?

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Jan-Olof Karlsson, HR-partner Evita Svenle, Teddy Hedlund Unionen eller Ann Öhlin Sveriges Ingenjörer. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom