Departments Image
   
    Semestervikariat Hållbarhetsavdelningen

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 2 semestervikarier till vår Hållbarhetsavdelning, inriktning miljö.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan exempelvis bestå av miljöutredningar inom vattenrening, felsökningar i processen för förbättrad miljöprestanda samt daglig stöttning till verksamheten i miljöfrågor. Du kommer att arbeta i team bestående av 2 personer.

Vi söker dig som är i slutet av din civilingenjörsutbildning eller naturvetarutbildning på universitetsnivå, helst med kemi-, biologi- eller miljöinriktning.
Som person ska du vara utåtriktad, ansvarstagande, drivande samt ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Kvalifikationer:

God datorvana och kunskap i Officepaketet. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift efterfrågas.

Arbetet innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti.

Vill du veta mer?

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta närmaste chef Nilla Dahlin, HR-partner Evita Svenle, Teddy Hedlund Unionen eller Ann Öhlin Sveriges Ingenjörer. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom