Departments Image
   
    Semestervikariat Externrening

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 1 st semestervikarie på Externreningen på dagtid

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka.

Dina arbetsuppgifter

Som semestervikarie kommer du att arbeta med driftrelaterade uppgifter såsom provtagning och kemikalielossning. Du kommer även att arbeta med rengöring och diverse andra uppgifter. Har du erfarenhet av liknade arbetsuppgifter är det meriterande. Även truckkort är meriterande.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot teknik, natur, process eller motsvarande.

Arbetet innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti. Tjänster kräver att du är 18 år fyllda.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta närmaste chef Jonas Henriksson eller HR-partner Evita Svenle. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson för Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom