Departments Image
   
    Semestervikariat Torkmaskin/Emballering

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie till produktionsavdelningen torkmaskin/emballering.  

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka.

Dina arbetsuppgifter

Som semestervikarie kommer du bland annat att hålla i utredningar/fördjupningar i mindre kommande projekt inom avdelningen. Det kan t ex vara att räkna på lönsamhet och hitta alternativa lösningar till olika investeringar. Du kommer även att arbeta med förbättringsförslag i vår idé-databas. Utöver detta kommer du också att vara behjälplig när det behöver rengöras eller spolas på avdelningens område.  

Vi söker dig som har påbörjat en eftergymnasial ingenjörsutbildning. Som person är du strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har en positiv inställning och trivs med att ta egna initiativ och tycker om att samarbeta. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare i verksamheten är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. 

Arbetet innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti. Tjänster kräver att du är 18 år fyllda.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta driftingenjör Lennart Willander eller HR-partner Evita Svenle. Fackliga företrädare är Teddy Hedlund, Unionen eller Ann Öhlin, Sveriges Ingenjörer. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom