Departments Image
   
    Kundservicemedarbetare till Långasjö

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Vill du ha en tempofylld och varierande arbetsvardag fylld med sociala kontakter och service? Då finns nu möjlighet till spännande jobb på Södra Wood i Långasjö!

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50 000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.
 

Dina arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare blir du en del av vårt team inom kundservice på kontoret i Långasjö, som är en del av Södra Wood. Tjänsten innebär daglig kontakt med våra internationella marknader och du kommer självständigt ansvara för kundkontakter och flöde inom ett marknadsområde. Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar även hantering av exportdokument, kommunikation mellan interna och externa intressenter, order och fakturering samt leveranskontroller. Du kommer även att stötta våra säljare vid offerering.

Hos oss arbetar man ofta självständigt med sina processer, men vi är ett team med en god gemenskap som hjälper och stöttar varandra där det behövs!

Din erfarenhet
Vi söker dig som har
- Slutförd gymnasieutbildning eller motsvarande
- Goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska, både i skrift och tal.
- Datormognad och IT-kunskaper som motsvarar minimum Officenivå, samt har lätt att sätta sig in i nya system
 

Det är extra bra om du
-
har ett par års arbetslivserfarenhet, i synnerhet inom kundtjänst
- har erfarenhet eller kunskap av skogsindustri och skogsbruk
- har erfarenhet eller kunskap om exportflöden
 

Vi lägger stor vikt vid din positiva inställning, din förmåga att ta initiativ och se helheten, samt att du kan prioritera och flexibelt planera om efter omständigheterna i vardagen. Som person upplevs du som glad och serviceminded! Du är noggrann i ditt arbete, ansvarstagande och har ett möjlighetsorienterat synsätt. Din kommunikationsförmåga är hög, både gentemot kunder och kollegor och du är inte rädd att hugga tag där det behövs!


Södra erbjuder
För att du ska få en så bra start som möjligt får du en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Hos oss kommer du att få ta stort eget ansvar, vilket vi tror är utvecklande och få en god insyn i hur ett av Sveriges större sågverk fungerar i ett trevligt team! Som medarbetare i Södra är du även del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/
 

Placering
Tjänsten är tidsbegränsad på kontoret i Långasjö fram till och med 31:a december 2018, dock kan möjlighet till förlängning eller vidare anställning finnas.
Det är inte krav på körkort i tjänsten. Dock är lokaltrafiken till kontoret begränsad och du behöver därför självständigt kunna ta dig till och från arbetet.

Vill du veta mer?
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Evelina Ilestedt på telefonnummer 073-049 3227 eller Ellinor Aspman på telefonnummer 0470-34 98 77. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Hanna Johansson på telefonnummer 070-384 68 65. Vi tillämpar löpande urval under ansökningstiden och vi använder oss av personlighetstester i rekryteringen. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-post.
 
Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen. 

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast den 9/3 2018.

 
   
     
   
 
  Välj avdelning:
- Södra
- Wood
  SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom