Departments Image
   
    Semestervikariat Mekaniker

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 2 semestervikarier till underhållsavdelningen.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka. 

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att utföra förebyggande underhåll och avhjälpa fel i vår maskinpark. Exempel på arbetsuppgifter kan vara lagerbyten, mindre tillverkningar, ronderingstillsyn på maskinparken samt att vara vår driftsorganisation behjälplig.
Vi vänder oss till dig som har teknisk gymnasieutbildning. Du är serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Vi värdesätter arbetslivserfarenheter från liknande arbete. Erfarenhet från processindustri är meriterande.

Arbetet innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti. Tjänsten kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta cheferna Anders Truedsson eller Niclas Åkerberg eller HR-partner Evita Svenle. Facklig företrädare är Ann-Sofi Petersson för Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-55000.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 8/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom