Departments Image
   
    Semestervikariat Förrådstekniker och Servicetekniker

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Södra Cell Mörrum söker 1 semestervikarie som förrådstekniker och 1 semestervikarie som servicetekniker.

Södra strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en organisatorisk styrka. Just nu är vi flest män i vår industri, därför vill vi särskilt uppmuntra kvinnor att söka. 

Förrådstekniker

Arbetet innebär service till drift och underhållsavdelningarna där de huvudsakliga uppgifterna innebär hantering av förbrukningsmaterial och reservdelar.

Förekommande Arbetsuppgifter:

-           Utlämning och registrering av artiklar i vårt underhållssystem

-           Ta emot och registrera leveranser till godsmottagningen.

-           Skicka gods eller prover.

-           Löpande inventera förrådslagda artiklar.

-           Ordning och reda i förrådslokalerna

Som person är du serviceinriktad, initiativrik, samarbetsvillig och har ett positivt sinnelag. Vi vänder oss till dig som har en gymnasieutbildning, är det med teknisk inriktning så är det meriterande.


Servicetekniker

I arbetsuppgifterna ingår att göra kontroller och serviceåtgärder gällande smörjning på vår maskinpark. Du är serviceinriktad och kan ta egna initiativ. Vi värdesätter arbetslivserfarenheter från liknande arbete. Erfarenhet från processindustri är meriterande.

Arbetena innebär dagtidsarbete under perioden juni till augusti. I din ansökan specificerar du vilken av tjänsterna du söker. Samtliga tjänster kräver att du är 18 år fyllda. Placeringsort Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta närmaste chef Christer Svensson eller HR-partner Evita Svenle. Facklig företrädare är Ann-Sofi Pettersson för Pappers. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 8/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom