Departments Image
   
    Skeppningskoordinator

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Vill du vara med och utveckla leverans- och produktionsplaneringen i en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro? Vi söker nu en Skeppningskoordinator till vår avdelning Produktion. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder.

Dina arbetsuppgifter

Som Skeppningskoordinator planerar du produktion, lager och leveranser. Du planerar och beställer transporter, via tåg, bil och järnväg samt hanterar all dokumenthantering kring leveranserna. Som Skeppningskoordinator har du ett nära samarbete med personalen på utlastningen samt med logistiker och säljare på våra kontor i Växjö och i München.

Din erfarenhet

Du som söker denna tjänst har en eftergymnasial logistikutbildning, samt erfarenhet från liknande arbete, gärna inom processindustrin.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Du är en person med positiv inställning och du har en god förmåga att lösa problem. Planering och samordning är två huvudsakliga uppgifter och det krävs därmed att du har en god förmåga att självständigt strukturera ditt eget arbete men även att du är bra på att kommunicera och samarbeta med andra. Du har en stor ansvarskänsla och är mån om att leverera ett arbetsresultat med god kvalitet.

Din arbetsgivare Södra

Som medarbetare i Södra är du en del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder.

Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är ett vikariat under perioden 1/4 2018 – 1/4 2019. Arbetet är på dagtid med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till närmaste chef Påhl Karlströmer, tel 0454–59613 eller till HR-partner Evita Svenle, tel 0454–59795. Fackliga företrädare är Teddy Hedlund, Unionen, tel 0454–59561 och Ann Öhlin, Sveriges Ingenjörer, tel 0454–59527.  

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4/3 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom