Departments Image
   
    Byggnadsingenjör

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden?.
Södras vision är att Södra visar vägen och vi arbetar utifrån värdeskapande relationer, långsiktigt agerande. Inom Södra genomsyrar hållbarhetsaspekterna verksamheten och präglar det dagliga arbetet från frö till förnybara produkter. Högt prioriterade områden för Södra Cell Mörrum nu och i framtiden är; energi, miljö och produktivitet.

Dina arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör hos oss kommer du att arbeta både självständigt och i team i en utvecklande och utmanande miljö. Som brukets byggnadsingenjör ansvarar du för samordning av byggverksamheten vid om- och nybyggnation. I dina arbetsuppgifter ingår byggledning, byggkontroll, byggsamordning och hantering av dokumentation genom hela processen från förstudie till genomförandet som ofta sker i projektform. Du agerar även som organisationens byggtekniska stöd och är vår beställare av konsultuppdrag och entreprenader för Bygg- och anläggningsverksamheten.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har:
- högskoleutbildning som byggnadsingenjör eller likvärdig utbildning
- god förmåga att på svenska och engelska uttrycka dig i tal och skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har:
- några års arbetslivserfarenhet i en liknande roll
- erfarenhet från processindustri
- Det är meriterande om du har kompetens avseende entreprenadupphandlingar.
- industribyggnation, anläggningskonstruktion, projektledning, samordning av byggprojekt (BAS U/P), arbetsledning, eller kalkylarbete

Som person är du drivande, kommunikativ och har ledaregenskaper. Du är strukturerad med en social förmåga och du trivs med att arbeta i team med andra människor.

Din arbetsgivare Södra

Som medarbetare i Södra är du en del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder.

Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Jan-Olof Karlsson Teknikchef 0454-59559, eller HR-Partner Jens Svensson 0454-59510. Facklig företrädare är Glenn Ohlsson Ledarna, Ann Öhlin Sveriges Ingenjörer och Teddy Hedlund Unionen. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4 mars 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom