Departments Image
   
    Projektledare

 
   
  På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.  
 

Vill du ha ett spännande jobb inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden?.
Södras vision är att Södra visar vägen och vi arbetar utifrån värdeskapande relationer, långsiktigt agerande. Inom Södra genomsyrar hållbarhetsaspekterna verksamheten och präglar det dagliga arbetet från frö till förnybara produkter. Högt prioriterade områden för Södra Cell Mörrum nu och i framtiden är; energi, miljö och produktivitet.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som projektledare hos oss på Södra Cell Mörrum består i huvudsak i att planera, samordna och genomföra beställda uppdrag och projekt. Du är ofta också mekaniskt ansvarig inom dina projekt, vilket innebär att du får hantera val av tekniska lösningar, frågor om dimensionering, materialval mm. Arbetsuppgifterna varierar från att som projektledare självständigt driva projekten från idé genom kalkyl, upphandling, montage till driftklar anläggning, till att genomföra utredningsuppdrag, förstudier etc. Du kommer i ditt arbete att ha kontakt med externa leverantörer i form av konsulter, maskinleverantörer och olika entreprenadföretag både inom och utom landets gränser.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har:
- Ingenjörsexamen inom området maskin, industri, energi eller motsvarande
- Erfarenhet från arbete med projektledning inom industri eller annan tekniksektor.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet från arbete inom processindustri
- Certifiering eller dokumenterad kompetens inom projektledning
- Vana från arbete med olika projektverktyg som MS Project eller liknande.

Som person är du drivande, kommunikativ och har förmågan att leda och motivera andra. Du är strukturerad och engagerad i ditt arbete och tycker om att arbeta i team.
Rollen som Projektledare innebär ett nära samarbete med övriga avdelningar och andra enheter inom Södra. Det ställer krav på att du är bra på att skapa goda relationer genom en utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är strategisk och ser på sakers långsiktiga betydelser och konsekvenser och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.


Välkommen att göra karriär inom Södra!

Placering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mörrum.

Vill du veta mer?

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Jan-Olof Karlsson Teknikchef 0454-59559, eller HR-Partner Jens Svensson 0454-59510. Facklig företrädare är Glenn Ohlsson Ledarna, Ann Öhlin Sveriges Ingenjörer och Teddy Hedlund Unionen. Samtliga nås på telefon 0454-550 00.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast den 4 mars 2018

Följ oss gärna på Facebook#jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

 
   
     
   
 
  brevSök tjänsten   SkrivareSkriv ut   StangStäng fönstret  
  Line Bottom